Søg / Find blandt gallerier og atelierer i Danmark

Galleri.dk er en Quickguide, hvor du med bare 2 clicks og lidt scrol med musen, kan finde flere og flere gallerier og atelierer i Danmark - i de 4 første index i betjenings-panelet til venstre.

Med Firmanavn, Adressen, eller Bynavn så finder du let frem til det galleri/atelierer du søger. Eller vil du checke udvalget af gallerier/atelierer i f.eks.: "København" så er det jo ligetil at vælge Bynavn, og så vælge "J - K - L" i opdelingen. Bemærk. Bynavn er 4 spalte/kolonne fra venstre på siden/tabellen.

Med Postnummer, kan du finde det/de gallerier som opfylder dit behov for til geografisk nærhed. Skal du f.eks. til København i anden anledning, kan du hurtigt finde frem til de gallerier, som ligger i Københavns-området: 1000-2500 postnumrene. I og omkring København er der iøvrigt en række kunstmuseer og udstillingssteder, som også giver syn på sagerne.
Med Danmarkskort-søgningen Artgallery finder du de gallerier og atelierer, som gerne vil have, at du besøger deres hjemmeside "W Ebsite", for at få mere information, om f.eks.: Priser, Online galleri. tilknyttede kunstnere, og aktiviteter iøvrigt. De samme gallerier giver dig i de 4 første index: Firmanavn, Adresse, Postnummer og Bynavn, også mulighed for, at du kan sende emails "E Post" direkte til pladsen, finde galleriet via "M Ap" knap, som viser galleriets nøjagtige geografiske placering i lokalområdet. "F Acebook" knappen linker direkte til galleriets evt. profil på Facebook, og endelige kan du også herfra klikke videre til galleriets hjemmeside på "W Ebsite".